Varför just FitLine och FitLine Skin?

Varför tillskott?

En sund och välbalanserad kost med mycket fibrer, frukt och grönt och med inslag av animaliska fetter och proteiner är den optimala mathållningen för att ge kroppen alla de näringsämen den så väl behöver.


Som våra livsmedel ser ut idag med processad mat, utarmade jordar, konstgödning, bekämpningsmedel och monokulturell odling och många andra negativa faktorer, innebär det att våran kost sällan innehåller den mängd näring som den borde göra och som vi måste få i oss. Under de senaste 20-30 åren har näringen sjunkit med ca 70-95% i frukt i och grönt. 
Därför är det klokt att ge kroppen näringen via bra och säkra tillskott.


Effekt - Kvalitet - Säkerhet 

Familjeföretaget som står bakom FitLine heter PM International och grundades i Tyskland 1993, med ett enda mål i sikte, att utveckla det allra bästa och renaste näringstillskottet på marknaden, FitLine! Detta har de också lyckats med. Det är bara att titta på alla de utmärkelser och innovationspriser PM International har fått genom åren. De har sammanlagt över 70 världspatent för sina produkter och fler är på väg. För att få patent måste produkten innebära något nytt, något unikt och det måste vara vetenskapligt bevisat, att det man söker patentet för verkligen fungerar.

Det känns tryggt.


Förutom alla patent som vetenskapligt säkerställer produkternas funktion, tillverkas PM Internationals produkter enligt GMP-standard, Good Manufactural Practise, som innebär samma riktlinjer med högsta kvalitets- och renhetsstandard, som även läkemedel omfattas av.

Certifierade tillverkningsprocesser garanterar genomgående hög kvalitet och renhet i FitLines produkter. Produkterna står för den högsta säkerheten och det optimala valet. Biotillgängligheten hos produkternas näringsämnen är optimerade, vilket innebär att kroppen tar upp 95-98% av näringen i produkterna. 


PM International låter sig också frivilligt kontrolleras av TÜV, världens största kontrollorgan av olika produkter med mycket hårda och strikta krav. FitLineprodukterna finns med på Kölner Liste, där de kosttillskott finns som ständigt dopingkontrolleras. Det finns inga syntetiska ämnen i produkterna. De är självklart godkända av Internationella Olympiska Kommittén och företaget bedriver samarbete med flera stora idrottsförbund runt om i världen. Dessutom klassas Optimalsetet som livsmedel, med alla stränga kontroller som det innebär. Produkterna är tillverkade av frukt och grönt av absolut högsta kvalité.


Under många år har PM International samarbetat med Luxembourg Institute of Science and Technology (LIST) och University of Applied Sciences Upper Austria i Wels, Österrike, för att kontinuerligt förbättra och utveckla ny teknik.


Närings Transport Konceptet (NTC®) som utvecklats av PM-International's forskare transporterar näringsämnena exakt när de behövs, på cellnivå, exakt dit det behövs. Inifrån och ut. Det stärker inte bara immunförsvaret utan hjälper också hjärtat och blodcirkulationen så att du känner dig frisk och kan fungera hela dagen.


FitLine är ingen ”quick-fix”. Även om produkterna ger både omedelbara effekter och långverkande resultat, är det ändå viktigt att veta att produkterna inte är någon mirakelkur eller ”quick-fix” för den som är sjuk. Hälsan är det viktigaste vi har, men i praktiken blir hälsan viktig

för oss först efter att vi förlorat den. Bra näring och ett sunt leverne är nödvändiga ingredienser för ett hälssamt liv. 


Efter att själva har använt oss av dessa fantastiska produkter sedan 2013 och med underbara hälsoresultat ser vi det nu lite som våran plikt att förmedla kunskap kring FitLine-produkterna så att fler kan få njuta av ett liv utan näringsbrister och de krämpor som det kan innebära.
Näringstillskotten från FitLine hjälper dig att ta dig an de dagliga utmaningarna och att hålla din hälsa och din prestationsnivå på topp, även vid högre ålder.

FitLine och Idrott

I både hobby- och elitsport kan FitLine hjälpa dig att prestera på topp varje dag. De förser dig med optimal näringsförsörjning och hjälper din kropp att återhämta sig. De är dessutom helt säkra att använda.


Även inom elitidrotten där kraven på kvalitet och säkerhet är som störst har FitLine varit förstahandsvalet hos många idrottare i flera år. Många trogna FitLine-användare har stor tilltro till produkterna för att kunna förbättra sina prestationer.

Det stora förtroendet för FitLine grundar sig mycket i PM-International's frivilliga produktkontroller, där de hela tiden försäkrar sig om att produkterna är helt dopingsäkra. Alla FitLines kosttillskott testas regelbundet av det berömda Biochemical Institute of the renowned

German Sporting University in Cologne. Du kan läsa mer om detta i den så kallade “Kölner Liste” (Cologne List) från Olympic Office i Rhine, Tyskland, som är en lista över dopingsäkra tillskott och preparat. www.koelnerliste.com 


PM International har med FitLineprodukterna arbetat väldigt nära och tryggt med olika idrottsförbund, landslag och idrottare i världsklass under många år. Bland många olika samarbetspartners hittar du det Tyska och Österrikiska Skidförbundet (DSV och ÖSV), Tyska Ishockeyförbundet (DEB), Tyska Cykelförbundet (BDR) och det Tyska Nordic Walking-förbundet (DNV). Kvalitén på FitLines sportprodukter och dess exemplariska stöd i elitsporten har också lett till att Österrikes Sporthjälp rekommenderar FitLineprodukterna till över 500 idrottare. Allt detta tillsammans gör FitLine unikt. Det är en trygghet för alla idrottare, oavsett vilken nivå man tränar eller tävla på.

"Jag har varit världsetta i över 10 år men utan Activize Oxyplus,

Basics, Restorate, Cellskydd och Fitness-Drinken hade jag aldrig

kunnat hålla kvar vid titeln såhär länge."


Achim Heukemes, Extremidrottare

FitLine Skin - en magisk hudvård

FitLine Skin-produkterna hjälper dig att bevara och återfå en fin hy, även i hög ålder.


Den unika serien från FitLine Skin är också noga utformad för maximal effekt och kvalitet. Tack vare NTC® når kombinationen av ingredienser ner till de djupaste hudlagren.


FitLine Skin erbjuder rengöring, vård och anti-agingsystem som är perfekt anpassat efter varje hudtyp och uppfyller alla dina önskningar.

Som förmånskund har du 30% rabatt på Optimalsetet och  alltid 20% rabatt på hela resterande sortimentet!


Effektfulla bilder på nöjda användare