Optimalsetet - Bra näring varje dag Dessa produkter är helt unika i sitt slag. När man pratar om dem är det inte lätt att få med allt gott man skulle vilja säga...


Optimalsetet består av produkterna Activize Oxyplus, PowerCocktail och Restorate. Tillsammans skapar de en balans i kroppen, vilket är en förutsättning för att den ska fungera optimalt.
Produkterna bidrar till balans i mage och tarm och förbättrar immunförsvaret. Genom att ta Optimalsetet varje dag hjälper vi hela kroppen att må bra. Vi får en skonsam rensning i mage och tarm, bygger upp rätt tarmflora och får hjälp med att spjälka maten rätt, samt att ge kroppen alla vitaminer och mineraler som den behöver.
Cellerna tar precis det som de behöver för dagen. Vårt behov varierar från dag till dag beroende på vad vi utsätts för och hur mycket vi rör oss och tränar. Cirkulation, syresättning och näring är en förutsättning för att vi ska må bra och Optimalsetet ger oss allt detta och garanterar genom NTC att det når ut till kroppens alla celler.

PowerCocktail

Morgondrinken startar dagen Här finns förutom vitaminer och antioxidanter även fibrer, levande bakteriekulturer och mat- spjälkningsenzymer. Dessa hjälper mage och tarm att må bra och stärker därmed vårt immunförsvar. 70-80 % av vårt immunförsvar finns i mag-tarmkanalen. De levande bakteriekulturerna Lactobacillus Bifidus, Lactobacillus acidophilus och Lactobacillus reuteri hjälper till att läka tarmslemhinnan.
Kurkummin, det verksamma ämnet i gurkmeja är extremt svårupptagligt i alla dess former. Detta har FitLines forskningsteam löst, så att vi via NTC har näst intill en 100 procentig biotillgänglighet av alla näringsämnen. Activize Oxyplus är färdigblandad i PowerCocktail för att kickstarta dagen med energi.

Restorate
För en god återhämtning Restorate har en basisk verkan på kroppen och innehåller alla mineraler och vitamin D. Det är unikt att ha alla mineraler tillsammans i en burk. Här är mineralerna sammansatta i rätt proportioner i förhållande till varandra.

Vi kan aldrig överdosera FitLine-produkterna tack vare NTC, utan cellerna tar själva upp precis så mycket de behöver för dagen.
En sur kropp har ALLTID mineralbrist. Det är mineralernas uppgift att rensa ur slagg som samlats i bl a bindväven.

Om vi har mineralbrist fungerar inte det tillfredsställande, utan vi kan uppleva symptom som myrkryp, kramper, svullnad, restless legs, värk

i kroppen (t ex reumatisk), fibromyalgi, psykiskt nedstämdhet, sömnproblem mm. Sömnproblem och mineralbrist har ett definitivt samband.
Vid brist på D-vitamin har kroppen svårt att tillgodogöra sig vissa mineraler och har vi brist på mineraler så kan vi inte ta upp tillräckligt med
D-vitamin. 

Activize Oxyplus

För extra energi Innehåller alla B-vitaminer. Det är viktigt att alla

B-vitaminer tas tillsammans och i rätt proportioner till varandra. Vitamin B₃, ser till att blodcirkulationen kommer igång. Fyra av

våra B-vitaminer jobbar med ämnesomsättningen.

Brist på B-vitamin kan bl a orsaka både högt och lågt blodtryck. Brist kan också orsaka en för låg halt av serotonin, vilket gör att

vi kan känna oss nedstämda.

Activize innehåller också extrakt från brunalgen, vilket fungerar

som blodets hemoglobin, dvs det hjälper till att transportera syre. Syret fungerar i blodet som transportör av näringen till cellerna

och är nödvändig vid omvandlingen till energi i cellerna.

I en syrerik miljö lever inga skadliga mikroorganismer. Med Activize ökar syresättningen med upp till 10 %.

Det unika med FitLine

NTC – Nutrient Transport Concept– är ett koncept som innebär ett nästan hundraprocentigt upptag. Av den näring som finns i optimalsetet når 95- 98 % ut till kroppens ALLA celler, oavsett om man är sur eller om man är basisk i kroppen. Alla vitaminer, mineraler och spårämnen är utvunna i så liten storlek att de inte behöver spjälkas i kroppen.

De vitaminer och mineraler som normalt är fettlösliga har gjorts om till vattenlösliga, vilket innebär att även dessa tas upp direkt i blodet utan att behöva belasta några organ. När vi dricker FitLine reagerar kroppen som när vi dricker ett glas vatten, det vill säga drycken passerar övre delen av magen och därefter vidare ut i tolvfingertarmen. Genom NTC transporteras näringen exakt dit den ska och når cellerna i hela kroppen på maximalt 10 minuter. Activize

Med FitLine’s ”Optimal Set” får vi i oss all den näring, alla de vitaminer och mineraler och mycket mycket mer som våra kroppar behöver för att kunna fungera, vara motståndskraftiga och prestera! Optimal Setet består av två produkter: Morgondrinken PowerCoctail och Kvällsdrycken Restorate. Optimalsetet motsvarar 1,5 kg frukt och grönt i näringsvärde.

Ett Optimal Set kostar som förmånskund, dvs vid abonnemang endast 30:-/dag, 912:-/månad. Tillkommer en engångssumma på 210:- vid registrering. Du har 30 dagars ”nöjd-kund-garanti”! Det är enkelt att starta upp med Optimalsetet, tryck bara på bilden och följ instruktionerna.
Som förmånskund har du också 20% rabatt på hela övriga sortimentet!
Vid frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig via mail till  info@minavitaminer.se

Du hittar allt du behöver i vår webshop.

Starta upp som förmånskund och få

30% rabatt på hela Optimalsetet.

Utöver det för du 20% rabatt på hela sortimentet!

Teckna abonnemang redan idag!